31.10.2018

Investovat je možné téměř do čehokoliv, do klasických investičních nástrojů, jako jsou akcie, dluhopisy, obligace, nebo je možné zvolit raději investice do nemovitostí či sbírek. Ovšem pozor, kromě zlata a jiných drahých kovů či diamantů lze investovat také do hodinek.

Investovat do hodinek však znamená získat mnoho informací z tohoto světa. Pouze ten, kdo se v takovém světě pohybuje, může učinit tu správnou investici. Mnoho obchodníků proto každoročně navštěvuje výstavu hodinek s názvem Salon Exceptional Watches, na které lze získat velice dobrý rozhled. Výstava každoročně po celých pět let probíhala v prostorech města Brna a byla tak dobře dostupná. Ovšem od příštího roku dojde k razantní změně a výstava bude přesunuta do Prahy.

Výstava je též známá pod zkratkou SEW a v rámci celé východní a střední Evropy jde o velice výjimečnou událost. Výstava rok od roku zaznamenává rostoucí počet návštěvníků i obrovský nárůst kvalitních vystavovatelů. Do Brna se pravidelně začali sjíždět společnosti jako Omega, IWC nebo TAG Heuer. Tyto významné společnosti svoji prezentaci pravidelně opakovaly, což svědčí o rostoucí úspěšnosti celé akce. Letos nově přijala pozvání i společnost Arnold & Son.

Výstava se vyznačuje též tím, že roste počet unikátních hodinek, které významné společnosti přivezou. K vidění byly například hodinky Zenith, jejichž cena se pohybuje na úrovni dva a půl milionů korun. Obdobných cen dosahují také hodinky prestižní značky Phenomen. Na výstavě nechyběly ani producenti hodinek, známí jako pražské duo Prokop & Brož nebo hodinář Luděk Seryn.

 

Abychom vám mohli web lépe přizpůsobit, uchováváme soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte. Potřebuji více informací